Op deze pagina hebben wij een greep van de ervaringen geplaatst van mensen die u voorgingen. Wij willen u hiermee een idee geven van hoe onze reizigers hun vakantie hebben beleefd en hopen dat u nog meer inspiratie voor uw vakantie krijgt.

 

REIS OP MAAT ATHENE PELOPONNESOS EN EILANDHOPPEN NAAR PAROS SANTORINI EN KRETA

Wij zijn met ons gezin (3 zonen, 16, 15 en 12) 3 weken naar Griekenland geweest. We hebben ons hiervoor laten adviseren door Griekenland Experts en het was top! Een reis die we echt kunnen aanraden. We zijn gestart in Athene, daar verbleven we 2 nachten in een basic maar prima hotel (Economy Hotel), op de tweede dag had Griekenland Experts een rondleiding geregeld door een Nederlandse gids (Marleen), dat was geweldig. Absoluut doen, zo leer je de stad en haar verhalen veel beter kennen. Na Athene hebben we een week een auto gehuurd en zijn we naar de Peleponnesos gegaan. Twee nachten in Olympia en 3 nachten in Tolo. Prima hotels zeker die in Olympia was prachtig (Europahotel). Vervolgens zijn we met de boot (zonder auto) naar Paros, Santorini en Kreta gegaan. Fantastisch! Vooral Paros vonden we heel mooi, echt een klein lieflijk eiland. Griekenland Experts heeft alles geregeld: vliegtickets, transfers naar hotels, hotelovernachtingen, tour door Athene en autohuur. We ontvingen alle tickets en uitgebreide beschrijvingen in een mapje. Heel handig. Ze nemen echt werk uit handen, zijn zeer vriendelijk en weten de mooie plekjes te vinden. Ik zou iedereen die naar Griekenland gaat adviseren Griekenland Experts in te zetten!

Albert en Barbara van Selst

 

EILANDHOPPEN SANTORINI – KRETA

 

FAMILIE GEERS

We zijn in mei twee weken naar Griekenland geweest en hebben via internet Griekenland Experts gevonden omdat we het graag uit handen wilde geven. We zijn zelf met drie hotels gekomen in Santorini en Kreta, maar ook hier hebben ze vtv in mee gedacht conform onze wensen.

Samenwerking verliep uitstekend, uitgebreide mails met informatie, tickets geboekt, hotels geboekt met de mooiste kamers en ook nog de ferry naar Kreta met de autohuur.

Kortom in een woord fantastische organisatie op een hele vriendelijke en professionele wijze. Ook denken ze met je mee wat leuk is om te zien en wat er te doen is.

Je krijgt een uitgebreide mail met allerlei tips, winkels, restaurantjes en zeer uitgebreid.

Ze zijn ook erg attent want je krijgt een kaartje thuisgestuurd als je weer terug bent. Sms-je wordt gestuurd dat we de vlucht niet vergeten en wanneer in te checken.

Ik ben in een woord zeer enthousiast over de geleverde service en aandacht. Als ik de volgende keer weer naar Griekenland ga, dan neem ik zeker weer met jullie contact op.

 

REIS OP MAAT “RONDREIS PELOPONNESOS”

 

Wij maakten van 26 mei t/m 7 juni 2016 een rondreis  door de Peloponnesos met begin en eindpunt Athene. Een paar maanden tevoren hadden we de 8-daagse reis zoals Griekenland Experts deze aanbiedt op de website uitgekozen en met 5 dagen verlengd, zodat we in ieder hotel  twee nachten konden blijven en in Athene 4 nachten. De voorbereiding verliep heel voorspoedig. De reis werd door Griekenland Experts heel goed voorbereid, aan alles werd gedacht en op iedere vraag kregen we per mail of telefoon snel en adequaat antwoord. Als verrassing kregen we korte tijd voor het vertrek een mooie en handige Capitool Reisgids opgestuurd. Verder kregen we een heel complete map met alle vouchers en routebeschrijvingen.

Omdat we een fly-drive reis boekten zouden we bij vertrek uit Athene een auto ophalen bij het autoverhuurbedrijf Herz. Ook daarbij was alles tot in de puntjes geregeld en de auto van hele goede kwaliteit. We vonden Griekenland een heel interessant en mooi land, en we hadden geluk want het was alle dagen prachtig weer, tussen de 26 en 30 graden. Wij hebben een paar prachtige hotels gehad, met schitterend uitzicht op de zee (zie foto’s). Natuurlijk heb je in twee weken veel contacten met de Grieken, velen spreken Engels, zodat we regelmatig in gesprek kwamen. Wij hebben hen ervaren als heel hartelijk en dat heeft er mede toe bijgedragen dat wij een onvergetelijk fijne en mooie reis hebben gehad.

Zelfs bij thuiskomst wachtte ons nog een verrassing, daar lag een welkom-thuiskaart namens Griekenland Experts met daarop foto’s die ik tijdens de reis naar hen had ge-appt!

Wij bedanken Marijke en Prokopis Vetsikas voor hun hartelijke en deskundige begeleiding. En voor hun zorgzaamheid die zover gaat dat ze in noodgeval dag en nacht gebeld mogen worden. Gelukkig hebben we daar geen gebruik van hoeven te maken.

Lieke van der Ree en Diederik van Leeuwen.

 

EILANDHOPPEN MYKONOS NAXOS SANTORINI

Onze trip naar Athene, Mikonos, Naxos en Santorini is prima verlopen. We hebben genoten van een prachtig Griekenland en de keuze om 4 plaatsen aan te doen is ons prima bevallen. De accommodaties waren goed (Athene, Mikonos, Santorini) en op Naxos uitstekend.

Dank voor de goed verzorgde reis en groet,

Peter Mulder

 

REIS OP MAAT EILANDHOPPEN SANTORINI NAXOS ATHENE

 

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Bedankt voor je service en leuke kaart bij thuiskomst. Het eerste hotel Anassa is echt een aanrader, prachtige kamer, prima faciliteiten goede service en aardige mensen. Mijn dochter was blij met de goed geoutilleerde sportruimte.

Op Naxos was de kamer veel kleiner maar wel goed. Ook hier een prima plek als uitvalsbasis voor leuke trips. Het hotel in Athene vonden we achteraf te ver van de stad maar dat weten we dan weer voor de volgende keer. Al met al hebben we genoten en ik zal jullie zeker aanbevelen in mijn omgeving.

Met vriendelijke groeten,

Riet Austie

 

REIS OP MAAT VAKANTIE RHODOS

Op je vraag naar onze belevenissen alsnog onze reactie.

Allereerst complimenten over de manier waarop, het uiteindelijke resultaat en de attenties, die we hebben mogen meemaken. Bij een volgende reis richting Griekenland zullen we zeker een aanbieding vragen.

Rhodos heeft veel te bieden op gebied van cultuur, wat minder wat betreft natuur en nog minder op het gebied van wat voor ons “Griekenland beleving” is. Wij zijn blij er geweest te zijn. Rhodos-stad is een aanrader. Lindos ook, mits je er vroeg bent anders is het net de Kalverstraat. Dal van de vlinders en het Filérimos klooster moet je gewoon doen. Kámiros is ook de moeite waard.

Het zuiden is best leuk, maar niet spectaculair. De diverse stranden zijn mooi en prima om bijvoorbeeld wat te eten en drinken. Het Griekenland gevoel ontbrak gedeeltelijk, omdat er niet zoveel dorpjes zijn met eetgelegenheden direct aan het water.

Hoofdreden voor het ontbreken van dit gevoel is waarschijnlijk het grote aantal Engelsen, die redelijk veel aandacht opeisen.

Beide geboekte adressen voldeden ruimschoots aan de verwachting. Aardige behulpzame mensen en een goede service.

Uit eten was op beide adressen op loopafstand geen enkel probleem.

In Kálathos is een taverne met appartementen met balkon, zeezicht, tuin met zwembad en vlakbij zee. De naam is Sea Harmony.

De omliggende tavernes en strandgelegenheden zijn makkelijk beloopbaar, dit in tegenstelling tot Daniël waar je voor het strand de auto nodig had.

Ik hoop inzicht te hebben gegeven in onze vakantie, waar we met plezier aan terug denken.

Ik heb via WEtransfer foto’s gestuurd.

 

Met vriendelijke groet,

Sjef en Marian Smeets